IBAN-laskuri ja BIC-selvitin

IBAN-laskuri ja BIC-selvitin

Tarvitsen tilinumeroni IBAN-muodossa.

IBAN-tilinumerosi lasketaan vanhantyyppisen tilinumerosi perusteella.

 

 


Tarvitsen BIC-koodin.

BIC-koodi voidaan selvittää pankin perusteella.

HELSFIHH (Aktia).

DNBAFIHX (DnB NOR Bank).

HANDFIHH (Handelsbanken).

NDEAFIHH (Nordea).

OKOYFIHH (OKO Pankki Oyj / Osuuspankki).

DABAFIHH (Sampo Pankki).

ESSEFIHX (Skandinaviska Enskilda Banken).

SBANFIHH (S-Pankki).

SWEDFIHH (Swedbank).

TAPIFI22 (Tapiola Pankki).

AABAFI22 (Ålandsbanken).

Perustietoa IBAN-tilinumerosta ja BIC-koodista

IBAN-tilinumero ja BIC-koodi ovat asioita, joiden selvittämisen vuoksi monelta palaa hihat ja liikaa aikaa. Oheisilla laskureilla voit kuitenkin selvittää IBAN-tilinumerosi sekä BIC-koodisi. IBAN-tilinumeron selvittämiseen riittää, että muistat vanhanaikaisen tilinumerosi, ja BIC-koodisi selvittääksesi riittää että muistat, missä pankissa tilisi on.

IBAN (international bank account number) on tilinumeron kansainvälinen muoto. IBAN-tilinumero on selvittämisen vaikeudesta sekä ylenpalttisesta pituudestaan huolimatta ihan kiva juttu, sillä tilinumeroon sisältyy tarkastusosa, joka tekee virheellisen tilinumeron antamisesta käytännössä mahdotonta.

BIC (bank identifier code) taas on kansainvälinen koodi, joka on kuin pankin henkilöllisyystunnus.

Vaikka sivuston vilpitön tarkoitus on tarjota asiakkaalle luotettavaa tietoa, ylläpito ei ota minkäänlaista vastuuta mahdollisista laskurin toimintavirheistä.

Laskuri on rakennettu käyttäen pohjana Gretsin kirjoittamaa laskentafunktiota, ja hän ansaitsee kiitokset koodinsa jakamisesta. Laskuri osaa laskea seuraavien pankkien IBAN-tilinumerot: Aktia, DnB NOR Bank, Handelsbanken, Nordea, Oko Pankki Oyj, Sampo Pankki, Skandinaviska Enskilda Banken, S-Pankki, Swedbank, Tapiola Pankki ja Ålandsbanken.

Ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään


Kitos yhteydenotostasi!